Skip to content

Folkene

Skavl ønsker å løse utfordringer samfunnet står overfor ved å bygge lønnsomme selskaper som bidrar til endring. Med en bredt sammensatt kompetanse, og erfaring fra ulike bransjer er vi rigget for dette. 

Vi er et team bygget opp rundt en felles ambisjon om å skape vekst gjennom nye idéer og utvikling. Vi dyrker potensialet i selskapene vi jobber med, og fjerner barrierer som hindrer bærekraftig vekst.

Sturle Rasmussen_02 (1)-1

Sturle Rasmussen

Partner

20+ års erfaring fra forretningsutvikling, produkt- og innholdsutvikling, strategi og teknologi som leder i Bergens Tidende og Schibsted. Styreleder og styremedlem i Sixty, Ease Live, Hordaland og Media City Bergen. Utdannelse i informasjonsvitenskap og historie fra Universitet i Bergen

Alexander_justert

Alexander Sundli-Härdig

Partner

20 års erfaring innenfor teknologi og digitale kundeopplevelser som grunnlegger og daglig leder av Keyteq.Labs. Foreleser på Høyskolen i Kristiania. Utdannelse i ledelse og informatikk fra Høgskolen i Innlandet.

Siri Ravndal_justert

Siri Aarrestad Ravndal

Partner

10+ års erfaring med økonomi, forretningsutvikling og strategi i Bate, Schibsted, PwC og Nestle. Styreerfaring fra Viking Fotball, Næringsforeningen i Stavanger, Proptech Innovation og Figgjo. Siviløkonom fra NHH og CBS.

Frode Ådland_02-1

Frode Ådland

Partner

20+ års erfaring fra markedsføring, salg, strategi, produkt- og forretningsutvikling og teknologi som leder i Sunkost, Oktan, Rieber & Søn, Orkla, Bergens Tidende og Schibsted. Styremedlem og leder i Mack, H-Naturkost og Kinsarvik Naturkost. Utdannelse MSc marketing management fra University of Surrey.

profilbildeAL-1

Anne-Lise Synnevaag

CEO, Skavl Media

18+ års erfaring fra forretningsutvikling, produkt- og innholdsutvikling, strategi og teknologi fra Bergens Tidende, Schibsted, Jamba GmbH og OMD.  Siviløkonom fra Handelshøyskolen BI og Indian Institute of Management (IIM Calcutta).

AHR

Audun Holmøy Røhrt

CPO, Skavl Media

20+ års erfaring med forretningsutvikling, strategi, produkt- og teknologiutvikling som eier og leder av Fri Flyt, og leder i Midelfart og Gresvig. Eier og styrekompetanse. Master in marketing fra BI.

oyvind-ostmo-800px

Øyvind Østmo

CEO, Represent

Med en master i industri- og interaksjonsdesign i bunn har Øyvind bygget byråer og startups siden 2000, med ansvar for merkevare- og kommunikasjonsstrategi, design og utvikling av digitale løsninger. 

hm_profilbilde-1

Hans Martin Cramer

CEO, Oschlo

20 års erfaring innenfor produktledelse og -utvikling, etablere og skalere produktorganisasjoner, platform product management, markedsanalyse og forretningsutvikling i Oda, Schibsted, TNS Gallup og Opinion. Utdannet master i medievitenskap fra Universitetet i Oslo.

ole_profilbilde-1

Ole Andreas Sandring

Co-founder, Oschlo

10 års erfaring i produktutvikling og produktledelse i internasjonale produktorganisasjoner som Oda, Schibsted, AppNexus/Xander og fluxLoop. Spesielt dyp erfaring innen reklame og marketing i tillegg til erfaring fra både software og hardware. Utdannet bioteknologi ved NTNU.

simon_profilbilde

Simon Sakkestad

CEO, Frei

10+ års erfaring fra management consulting og ledelse i små og store selskaper. Har tidligere startet to teknologiselskaper, og er nå ved roret i Frei. Siviløkonom med master i Corporate and Financial Management fra Lund University i Sverige.

ingrid-22

Ingrid Agasøster

CEO, Synas

20+års erfaring innenfor media tech, produktutvikling og internasjonal markedsføring fra blant annet Vizrt, Mediability og Fonn Group. Utdannelse innenfor informasjonsvitenskap, administrasjon og økonomi fra Universitetet i Bergen, Queensland University of Technology og Høgskulen på Vestlandet
Vivie Bjørnstad_04-1

Vivie Bjørnstad

COO, Synas

15+ års erfaring fra Schibsted, Labs.Marketing, Kavli og Rieber i kommersielle roller som operasjonell og strategisk leder. Utdannelse i varehandel fra Handelshøyskolen BI.